Alexbal.jouwweb.nl

GEEF JE OP VIA ONDERSTAAND REACTIEFORMULIER.

VERMELD JE NAAM EN ADRES EN JE E-MAIL. ZONDER DEZE GEGEVENS KRIJG JE GEEN REACTIE !!!!

Vertel in het kort wie je bent en waarom je denkt dat je hiervoor in aanmerking komt. Vertel ook waar en in welke periode je in NNG hebt gewoond .

Bedankt alvast voor je reactie.   Doe je mee...... dan ontvang je een WORD-sjabloon toegestuurd. Daarin kan jij je verhaal en leuke foto's uit die tijd in meenemen.

Reactie plaatsen

Reacties

Frans Edaven Peereland
5 maanden geleden

Ik ben Frans Edaven Peereland geboren in Sukabumi indonesië in 1935 opgegroeid in Manokwari. Mijn Vader was Landbouwer (kolonist) uitgezonden door de Stichting SIKNG in 1938. Ik ben opgegroeid tussen de Papua`s Arfak stam en spreek hun taal. Mijn boek titel Frans Edaven Peereland opgegroeid in voormalig Nederlands Nieuw Guinea 145 paginas en is niet te koop.

Rob Schulze
een jaar geleden

Ik ben hoe toevallig 1 december voor zover ik weet in Ifar geboren en eind 1962 moesten we naar Nederland.
Of ik een leuk/goed verhaal kan schrijven geen idee, vraag me meer dan eens af, waar begint fantasie het over te nemen van de herinnering en idealiseren van het oude Nederlands Nieuw Guinea.
Niemand kan mij mijn prachtige jeugdtijd daar beleefd afpakken en hoe ik die beleefd heb, daar wil ik iets over schrijven.

Ingrid en José Hooper
een jaar geleden

Onze ouders zijn in 1950 naar Nieuw-Guinea gekomen. Via Manokwari en Merauke zijn zij in 1952 naar Biak gekomen waar Ingrid en ik geboren zijn. In 1961 zijn wij naar Nederland gegaan. Mijn vader vloog in Biak met de Beavers van de Kroonduif. Wij willen graag over onze jeugd op Biak vertellen.

De zusjes Mien en Grace van der Rest
een jaar geleden

Wij willen ons verhaal vertellen over onze jeugd in Nw Guinea. Wij hebben daar gewoond van 1949 tot 1962 in Sorong(Doom), Seroei, Fakfak en Hollandia.

Mia Lapré
2 jaar geleden

Toen ik 5 maanden oud was met mijn ouders en broer en zus aangekomen in Biak.1951
Tot 1962 in verschillende plaatsen gewoond. Mijn vader wekte bij de douane